Donatieknop op website laten maken

Geld ophalen met donatieknop op website

Donatieknop op website nodig? Daar helpen wij jou graag bij. Met onze donatieknop, kunnen jouw donateurs snel en gemakkelijk via iDEAL doneren. Ze hebben de mogelijkheid om zowel een eenmalige als een periodieke donatie te doen. Jij krijgt een duidelijk overzicht van de donateurs en hoeft je zelf geen enkele zorgen te maken om de techniek of het design. Dit nemen we allemaal van je over! Interesse?

Waarom een donatieknop op website?

Wat betreft fondsenwerving, zijn veel stichtingen afhankelijk van donaties om hun projecten te financieren. Je website is een ontzettend belangrijke plek om die donaties te ontvangen. Hiervoor is het belangrijk om het donatieproces zo simpel mogelijk te maken voor je bezoekers. Doe dit bijvoorbeeld met een grote donatie knop op je website en een mooi donatieformulier. Anders loop je de kans dat bezoekers tijdens het proces afhaken. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Wij helpen je daar graag bij: we bieden een simpele en strakke donatieknop op websites, waardoor jij je geen enkele zorgen meer hoeft te maken om donaties ontvangen.

informatie opzoeken op een laptop over de ANBI-status
iDEAL donatieknop op website

iDEAL donatieknop laten maken

Met onze donatie knop op website zorg je ervoor dat donateurs snel en gemakkelijk kunnen doneren. Met onze plugin, bouwen we namelijk een opvallende knop in je header en een overzichtelijk donatieformulier op je donatiepagina. Deze is helemaal op te maken naar jouw wensen. Bezoekers vullen in het formulier hun gegevens in en kunnen vervolgens via de iDEAL donatieknop op website een betaling overmaken. Naast iDEAL, kunnen bezoekers ook doneren via PayPal of creditcard. Als beheerder krijg je daarna via WordPress een duidelijk overzicht van je ontvangen donaties en kun je de gegevens van de donateurs inzichtelijk krijgen.

Met onze donatieknop op website kun je:

Donaties en gegevens van donateurs zelf beheren

Betalingen via iDEAL, PayPal en creditcard toestaan

Eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donaties ontvangen

Standaard te doneren bedragen kiezen

Kiezen welke gegevens donateurs achter moeten laten

De stijl van het formulier en button naar wens laten opmaken

Periodieke betalingen

Naast eenmalige donaties is het voor donateurs ook mogelijk om voor terugkerende donaties te kiezen. Bij de donatieknop is er namelijk de optie om voor de optie eenmalig, maandelijks of jaarlijks te kiezen. Wanneer iemand via de donatie button bijvoorbeeld kiest voor een terugkerende donatie, machtigt dit persoon de organisatie om periodiek een bedrag van zijn rekeningnummer af te schrijven. Zo kun je als stichting mensen stimuleren om langer te blijven doneren aan jouw organisatie. Dit soort donaties zijn zeer waardevol voor je fondsenwerving.

fundraising of donatie
fundraising of donatie kleine wereldbol op een grasveld

Donatieknop op website? Wij nemen al je zorgen weg

Met onze donatie button hoef je je geen enkele zorgen meer te maken over het donatieproces. Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt en het proces om te doneren up-to-date blijft. Daarnaast zorgen wij er in overleg met jou ook voor dat het formulier en de donatie button zelf er naar jouw wensen uitzien. Dit scheelt jouw stichting vervolgens weer een hele hoop uitzoekwerk! Bij For The Better vinden we goede communicatie belangrijk. We gaan daarom graag uitgebreid met je in gesprek over wat je verwachtingen zijn en wat wij daarin kunnen betekenen. Hierin willen we zo eerlijk mogelijk zijn, zodat jij bij de meest kostenefficiënte oplossing uitkomt. Meer weten? Neem contact op!

Website beheer overnemen

De iDEAL donatieknop op website bieden we aan als plugin op onze WordPress websites voor nonprofits. Als je interesse hebt in deze button, is het handig als wij het website beheer van jullie overnemen. Ook is het mogelijk om een gehele nieuwe WordPress website te bouwen, dat is zelfs onze specialiteit. Heb je interesse in alleen de donatieknop als plugin en niet een nieuwe website? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Rosita op het kantoor van For The Better

Wie is For The Better?

For The Better bouwt WordPress websites van hoge kwaliteit om de online impact van nonprofits te vergroten. Deze websites zijn speciaal voor nonprofits ontworpen en bieden belangrijke plugins (functies) zoals een iDEAL-donatie, fundraising module, ledenomgeving of evenementenregistraties. Hiermee hopen we dat het verschil dat nonprofits maken nog groter mag worden.

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter

Interesse in een donatieformulier? Of heb je nog vragen? Laat via dit formulier helemaal vrijblijvend een berichtje achter! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.