Donatieknop op website

Geld ophalen met donatieknop op website

Donatieknop nodig voor je website? Wij helpen jou daar graag bij. Met ons donatieformulier, kunnen donateurs snel en gemakkelijk met iDEAL doneren via de Mollie-omgeving. Met deze donatie plugin kunnen bezoekers zowel eenmalig als periodiek doneren. Jij als beheerder krijgt vervolgens duidelijk overzicht van de donateurs. Je hoeft je ook geen zorgen meer te maken over het design of de techniek van de donatie plugin. Dit nemen we helemaal van jou over. Interesse?

Waarom een donatieknop op je website?

Stichtingen zijn voor hun fondsenwerving vaak grotendeels afhankelijk van donaties. En je website is de voornaamste plek om die donaties te ontvangen. Het is daarom belangrijk om het proces van doneren zo makkelijk mogelijk te maken voor potentiële donateurs. Je wilt hiermee voorkomen dat bezoekers tijdens het proces afhaken. Daar helpen wij graag bij. Op onze WordPress websites bieden we een simpel en strak donatieformulier met betalingen via Mollie. Met onze donatie plugin voor je website hoef je zelf geen enkele zorgen meer te maken om hoe bezoekers kunnen doneren.

informatie opzoeken op een laptop over de ANBI-status
iDEAL donatiemodule op website

Donatieknop op website laten maken

Met onze donatieknop voor WordPress websites zorgen we voor een snel en gemakkelijk donatieproces via iDEAL. Via Mollie kunnen bezoekers veilig doneren en worden ze zeer snel en gemakkelijk naar hun eigen bank gestuurd. Onze donatieknop maakt naast betalingen via iDEAL ook betalingen via PayPal en creditcard mogelijk. Wij verzorgen een overzichtelijke pagina met een formulier om te doneren. Deze pagina is helemaal naar wens aan te passen. Via WordPress krijg je duidelijk overzicht in je ontvangen donaties en kun je de gegevens van donateurs beheren.

Met onze donatieknop en formulier kun je:

Donaties en gegevens van donateurs zelf beheren

Betalingen via iDEAL, PayPal en creditcard toestaan

Eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donaties ontvangen

Standaard te doneren bedragen kiezen

Kiezen welke gegevens donateurs achter moeten laten

De stijl van het formulier en button naar wens laten opmaken

Periodieke betalingen

Met onze donatieknop voor websites is het ook mogelijk om terugkerende donaties te ontvangen. In de donatieplugin-omgeving kunnen donateurs kiezen voor eenmalige, maandelijks of jaarlijkse betaling. In het geval van een terugkerende donatie via Mollie, machtigt een persoon jouw nonprofit om periodiek een bedrag van zijn rekeningnummer af te schrijven. Zo’n terugkerende betaling is zeer waardevol voor je fondsenwerving. Het zorgt voor meer zekerheid in de financiële middelen voor je projecten.

fundraising of donatie
fundraising of donatie kleine wereldbol op een grasveld

Geen zorgen meer om donaties

Met onze donatieknop op website hoef je je geen zorgen meer te maken om hoe bezoekers kunnen doneren. Wij zorgen dat de techniek van de plugin goed werkt en dat het er goed uitziet. In overleg met jouw nonprofit zorgen we ervoor dat het formulier, de button in de header en de donatiepagina er naar jouw wens uitzien. Hierin vinden we goede communicatie belangrijk. We hopen goed met je in gesprek te gaan over wat je verwachtingen voor het formulier om te doneren zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Hierin zijn we zo eerlijk mogelijk. We denken graag mee over de meest kostenefficiënte oplossing. Meer weten? Neem contact op!

Website beheer overnemen

Onze donatieknop bieden we aan op onze WordPress websites voor nonprofits. Als je dus interesse hebt in deze Mollie plugin, is het handig als wij het website beheer van je overnemen. Ook is het mogelijk om een hele nieuwe website te bouwen, dat is zelfs onze specialiteit. Heb je alleen interesse in de donatieknop, neem dan contact op voor wat de mogelijkheden zijn.

Rosita op het kantoor van For The Better

Over For The Better

For The Better is een webbureau dat nonprofits helpt om hun online impact te vergroten. We bouwen websites van hoge kwaliteit die speciaal ontworpen zijn voor nonprofits. Hierop bieden we belangrijke functies zoals een donatieknop, fundraising plugin, ledenomgeving en evenementen registraties. Ons doel is dat het verschil wat nonprofits maken nog groter mag worden door een sterke online aanwezigheid.

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter

Interesse in een donatieknop op je website? Of heb je nog vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.