iDEAL donatie WordPress laten maken

Geld ophalen met donatieknop op website

iDEAL donatie WordPress nodig voor je website? Wij helpen jou daar graag bij. Met ons donatieformulier kunnen bezoekers via iDEAL gemakkelijk eenmalige of terugkerende donaties doen. Het design en de techniek van het donatieplugin nemen wij voor onze rekening. Jij als beheerder kunt vervolgens gemakkelijk de gegevens van de donateurs beheren. Interesse?

Waarom een iDEAL donatie WordPress?

Je website is een ontzettende belangrijke plek waar supporters kunnen doneren. Veel nonprofits zijn voor hun fondsenwerving grotendeels afhankelijk van dit soort donaties. Het is dus belangrijk om het doneerproces op je website zo gemakkelijk mogelijk te maken voor potentiële donateurs. Dit kan met een opvallende donatieknop in de header en een overzichtelijke pagina om online te doneren. Hier helpen wij van For The Better jou graag bij. We bieden een plugin met een simpel en strak donatieformulier, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken om hoe bezoekers online kunnen doneren.

informatie opzoeken op een laptop over de ANBI-status
iDEAL donatiemodule op website

Over onze WordPress iDEAL donatie plugin

Met onze iDEAL donatie plugin voor WordPress websites zorgen we voor een snel en gemakkelijk donatieproces. Bezoekers kunnen via een Mollie-omgeving veilig en snel een betaling doen. Naast iDEAL, zijn ook betalingen via PayPal en creditcard mogelijk. Wij verzorgen een overzichtelijke pagina met een formulier om te doneren. Deze pagina is voor je stichting helemaal naar wens aan te passen. Via WordPress krijg je als beheerder duidelijk overzicht in je ontvangen betalingen en kun je de gegevens van donateurs beheren. Heb je interesse in onze iDEAL donatie plugin? Stuur ons direct een berichtje!

Met onze iDEAL donatie WordPress kun je:

Gegevens van donateurs zelf beheren

Doneren via iDEAL, PayPal en creditcard toestaan

Eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donaties ontvangen

Vooraf ingevulde bedragen kiezen

Zelf kiezen welke gegevens donateurs achter moeten laten

De stijl van het formulier en button naar wens laten opmaken

Terugkerende betalingen mogelijk

Met onze iDEAL donatie plugin is het ook mogelijk om terugkerende betalingen te ontvangen. In de Mollie-omgeving kunnen websitebezoekers kiezen voor eenmalige, maandelijks of jaarlijkse betaling. Wanneer iemand kiest voor een terugkerende betaling, machtigt hij of zij jouw organisatie om periodiek een bedrag af te schrijven van zijn of haar rekening. Dit is natuurlijk zeer waardevol voor de fondsenwerving van je organisatie. Met meer terugkerende donateurs, heb je meer zekerheid in het financieren van je projecten.

fundraising of donatie
fundraising of donatie kleine wereldbol op een grasveld

Geen zorgen meer om iDEAL donaties

Onze iDEAL donatie plugin bieden we aan op onze WordPress websites die we bouwen voor nonprofit organisaties. Als je dus interesse hebt in deze iDEAL donatie via Mollie, is het handig als wij het WordPress website beheer overnemen. Wanneer je interesse hebt in een hele nieuwe website, gaan we ook graag met je in gesprek. We denken graag met je mee over wat een kostenefficiënte oplossing is voor je nonprofit online. Hierin willen we zo eerlijk mogelijk naar je zijn. Stuur ons een berichtje als je benieuwd bent wat we voor je kunnen betekenen!

Website beheer overnemen

De iDEAL donatieknop op website bieden we aan als plugin op onze WordPress websites voor nonprofits. Als je interesse hebt in deze button, is het handig als wij het website beheer van jullie overnemen. Ook is het mogelijk om een gehele nieuwe WordPress website te bouwen, dat is zelfs onze specialiteit. Heb je interesse in alleen de donatieknop als plugin en niet een nieuwe website? Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Rosita achter de computer op het kantoor van For The Better

Over For The Better

For The Better helpt non-profits om hun online impact te vergroten. We zijn enthousiast van organisaties die een verschil proberen te maken in de wereld. Juist hen helpen we graag om hun online impact te vergroten. Zo hopen we dat hun verschil nog groter mag worden. Dit doen we door WordPress websites te bouwen van hoge kwaliteit. Hierop bieden we belangrijke plugins (functies) voor nonprofits, zoals: donatieformulieren, fundraisings, evenementen registraties en een ledenomgeving.

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter

Interesse in een donatieformulier? Of heb je nog vragen? Laat via dit formulier helemaal vrijblijvend een berichtje achter! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.