Website pakketten

Op deze pagina vind je onze verschillende website pakketten. Beweeg met je muis over de blauwe vlakken om meer informatie te krijgen over een bepaald onderdeel. Ben je geïnteresseerd in een van deze pakketten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier onderaan deze pagina.

Let op: Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.

Op deze pagina vind je onze verschillende pakketten. Klik op de groene plusjes om meer informatie te krijgen over een bepaald onderdeel. Ben je geïnteresseerd in een van deze pakketten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier onderaan deze pagina.

Let op: Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.

Starterspakket
Standaard pakket
Premium pakket
10
20
20+
3
10
10+
Basis
Gevorderd
Gevorderd
5GB
10GB
10GB+
Maandelijks
Wekelijks
In overleg

Prijs:

€699

+ €15 p.m.

€1199

+ €19,50 p.m.

Op aanvraag

Extra functionaliteiten

Met onderstaande functionaliteiten kun je de website van jouw stichting een stuk professioneler en beter maken. Deze onderdelen bieden we aan als toevoeging op elk mogelijk website pakket. Geef in onderstaand formulier aan of je interesse hebt in deze onderdelen.
Onderstaande bedragen zijn exclusief BTW.

Eenmalig: €119,95
Per maand: €5
Eenmalig: €149,95
Per maand: €1,50
Eenmalig: €79,95
Per maand: €1,50
In overleg
In overleg
Eenmalig: €199,95
Per maand: €5

Inbegrepen bij elk pakket

Inbegrepen: een eigen .nl domeinnaam, volledig functionerende website en een aangepast ontwerp naar jouw wensen.

De website die wij leveren hebben een SSL-encryptie en zijn beschermd tegen aanvallen van hackers. Daarnaast zijn gedeeltes van de website die omgaan met persoonsgegevens goed beschermd volgens AVG-regelgeving.

Het inbegrepen contactformulier is op de contactpagina te plaatsen, maar eventueel ook op de homepagina. Met dit simpele formulier verlaag je de drempel voor bezoekers om tot actie over te gaan.

Om de interactie met jouw volgers te laten groeien is in elk thema uitgebreid de plek om al jouw social media kanalen te promoten. Deze knoppen zijn bijvoorbeeld te vinden op de homepagina, de footer en op de contactpagina.

Wil jij of heb jij al een ANBI-certificering? Dan helpen we je graag door op jouw website te checken of je aan alle criteria voldoet.

Starterspakket

699

+ €10 p.m.

10 pagina's
3 email adressen
Basissnelheid
5GB opslag
Maandelijkse back-up

Standaard pakket

1099

+ €17,50 p.m.

20 pagina's
10 email adressen
Betere snelheid
10GB opslag
Wekelijkse back-up
Nieuwsbrief integratie
Zelf te beheren agenda

Premium pakket

Prijs op aanvraag
20+ pagina's
10+ email adressen
Betere snelheid
10GB+ opslag
Back-ups in overleg
Nieuwsbrief integratie
Webshop

Toelichting op pakket onderdelen

Klik op het groene plusje voor meer informatie over wat we in de pakketten aanbieden.

Het maximale aantal pagina’s wat we binnen dit pakket verzorgen. Denk aan: de homepagina, contactpagina, een over ons pagina etc.

Afhankelijk van het pakket, kunnen we een aantal e-mailadressen beschikbaar stellen. Deze adressen kunnen worden gekoppeld aan de G suite of aan Outlook.

Binnen elk pakket verzorgen wij een snelle en goed werkende website. Echter, in het gevorderd pakket steken wij extra moeite om verschillende achtergrondprocessen te versnellen voor een nog betere gebruikerservaring.

In het gevorderd en premium pakket is meer opslag beschikbaar voor je website. Met een grotere opslag kun je bijvoorbeeld …

Hoe vaker je back-ups laat uitvoeren, hoe veiliger alle content die je op je website bewaart.

In elk pakket zit een nieuwsbrief inbegrepen. Voor deze functionaliteit krijg je een inlog tot een speciaal nieuwsbrief-programma die gekoppeld is aan jouw website. Op je website kunnen mensen zich direct hiervoor inschrijven.

In alle pakketten zit een agenda inbegrepen om jouw volgers op de hoogte te houden van evenementen. Een voorbeeld vind je op thema HOOP, onder het kopje ‘agenda’.

Extra functionaliteiten

Onderstaande functionaliteiten bieden we aan als toevoeging op elk mogelijk pakket. Geef in het formulier onderaan deze pagina aan of je interesse hebt in deze onderdelen.
Let op: onderstaande bedragen zijn exclusief BTW.

Eenmalig: €119,95 / Per maand: €3

Een overzichtelijk en aantrekkelijk donatieformulier op jouw website. Dit formulier staat betalingen via creditcard, PayPal en Ideal toe. Als beheerder krijg je een duidelijk overzicht van alle betalingen en gegevens van donateurs. Een voorbeeld van het donatieformulier vind je op thema HOOP.

Eenmalig: €149,95 / Per maand: €1,50

Met deze functie maak je gemakkelijk evenementen aan die kunnen worden getoond op de home. Bezoekers hebben de mogelijkheid om meer informatie over dit evenement te vinden, zich te registreren en eventueel te betalen voor een evenement. Een voorbeeld vind je op de homepagina van thema IN ACTIE

Eenmalig: €79,95 / Per maand: €1,50

Met deze functie, kun je heel makkelijk zelf blogs schrijven en toevoegen. Wij verzorgen een strakke omgeving, waar al je blogs samenkomen. Ook kunnen blogs op de home een plek krijgen.

Prijs in overleg

Wil jij je mailadressen kunnen koppelen aan een G-suite omgeving (van Google) of Office 365 omgeving (met Outlook)? Dat is in overleg mogelijk.

Prijs in overleg

Een afgeschermde omgeving voor leden. Mogelijkheden: fotoalbums, ledengegevens, een agenda, inschrijvingen etc.

Eenmalig: €199,95 / Per maand: €5

Ontvang donaties voor verschillende projecten. Op elk project staat een overzicht met een graadmeter en overzicht van donateurs. Donaties via iDEAL, PayPal en creditcard zijn toegestaan.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvend een offerte

Ben je geïnteresseerd in een website van For The Better? Wij willen heel graag kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn! Vraag dus vrijblijvend een offerte aan en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Twijfel je nog? Bel ons gewoon even!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
In welk thema heb je interesse?*
Kies je pakket*
Leg zo gedetailleerd mogelijk uit wat de wensen zijn voor je website.
In welke extra functionaliteiten ben je geïnteresseerd?
Naam van je stichting*
Zijn er andere dingen die wij moeten weten? Of heb je nog vragen?