Partin & For The Better

Logo Partin
Logo For The Better

Samenwerking Partin en For the Better

For The Better

Leuk nieuws! Vereniging Partin en websitebouwer For The Better zijn samen in zee gegaan om elkaars krachten te bundelen. For The Better bouwt websites speciaal voor stichtingen van hoge kwaliteit. Partin maakt zich hard voor de belangen van particuliere initiatieven die werkzaam zijn binnen ontwikkelingssamenwerking. Met deze samenwerking hopen we de leden van Partin nog beter te kunnen ondersteunen in de online impact die ze maken.

For The Better heeft twee mooie acties voor leden van Partin. Allereerst kun je onze gratis website check aanvragen, waarmee wij jouw website grondig onderzoeken op verbeterpunten. Daarnaast bieden we een gratis aanschaf van de donatiemodule aan voor Partin-leden die hun website door ons laten bouwen!

Wil je eens doorpraten over wat For The Better voor jouw stichting kan betekenen? Neem contact met ons op.

Onze gratis website check

Leden van Partin kunnen bij ons een gratis website check aanvragen. Met deze check zullen wij jouw website grondig onderzoeken op wat je kunt verbeteren op het gebied van: snelheid, beveiliging, zichtbaarheid in Google, de structuur, geschiktheid voor ANBI-status, et cetera. Dat is niet alles: we kijken ook of de website past bij de identiteit van je stichting en of je bijvoorbeeld makkelijk kunt doneren. Belangrijke dingen voor een stichting-website!

De check is helemaal kosteloos en vrijblijvend. We hopen dat je hiermee jouw online impact kunt vergroten en vinden dit een leuke manier om met je kennis te maken.

Vraag de check aan

Vraag onze gratis website check aan. Binnen een week zullen we deze naar je opsturen.

iDEAL donatiemodule op website

Aanbieding

Gratis donatiemodule voor leden Partin*

Speciaal voor leden van Partin bieden we een gratis aanschaf van onze donatiemodule aan! Donaties kunnen jouw stichting goed helpen om je werkzaamheden te financieren. Het is fijn als je hiervoor een goedwerkend systeem op je website hebt, waarmee bezoekers simpel en snel kunnen doneren en jij zelf een duidelijk overzicht krijgt in wie er wat doneert.

Dat is wat For The Better jou biedt: een simpel, maar sterk systeem om iDEAL-donaties op jouw website te verkrijgen. Een voorbeeld vind je op deze themawebsite van ons.

*Deze donatiemodule bieden we zonder basiskosten aan voor leden van Partin die hun website laten bouwen door For The Better of door ons het website-beheer laten overnemen. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

Over For The Better

Als team van For The Better geloven we in de kracht van stichtingen en zien we graag hun online impact groeien. Daarom bouwen wij betaalbare websites van hoge kwaliteit die goed bij stichtingen passen. Deze websites bouwen we vanuit onze thema’s die we vooraf hebben gebouwd. Hierin bieden we belangrijke functies, zoals een donatiemodule, fundraisingmogelijkheid, ledenomgeving of een blog-omgeving. We zijn graag eerlijk, je weet vanaf het begin waar je bij ons aan toe bent.

Rosita achter de computer op het kantoor van For The Better

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je andere vragen? Laat een berichtje achter!