De website-thema's voor stichtingen

Op deze pagina vind je de thema’s die For The Better aanbiedt. Deze thema’s vormen een basis van waaruit wij een website bouwen die helemaal bij jouw stichting past. Onze website-thema’s voor stichtingen zijn erg gebruiksvriendelijk, werken perfect op mobiel en computer en hebben een hele moderne uitstraling, kortom: van topkwaliteit!

Belangrijk: De thema’s zijn slechts voorbeelden van hoe jouw website eruit komt te zien. Sommige functionaliteiten zijn niet standaard beschikbaar bij het thema waarvoor je kiest. Bekijk op deze pagina voor welke functionaliteiten je extra moet betalen.

HOOP

Hoop is een thema van For The Better dat veel kracht en positiviteit uitstraalt. Dit speelse en kleurrijke thema is perfect om een warme en persoonlijke boodschap over te brengen. Met de vele duidelijke knoppen, worden bezoekers echt gestimuleerd om te doneren of tot andere acties over te gaan. In combinatie met veel plek voor krachtige foto’s, is dit het perfecte thema om mensen te raken met jouw boodschap en aan te moedigen om actie te ondernemen.

IN ACTIE

In Actie is een modern thema van For The Better met een heerlijk energieke uitstraling. Met veel beweging op de pagina’s leent dit thema zich uitstekend voor jongere doelgroepen. De naam In Actie zegt het al: de grote focus ligt op het aanmoedigen van mensen om onderdeel te worden van een enthousiaste beweging. Dit thema is ideaal om te gebruiken voor stichtingen die zich focussen op sociale impact of maatschappelijk bewustzijn, maar is ook zeker voor andere doeleinden geschikt.

NATUURLIJK

Natuurlijk is een heel fris en overzichtelijk thema van For The Better. Dit design heeft een fijne lichte en open uitstraling. Wanneer je een krachtige en serieuze boodschap hebt die je origineel wilt overbrengen, is dit thema zeer geschikt. Op de home is veel plek om te overtuigen van jouw doel, door middel van veel tekst en het tonen van behaalde cijfers. Dit thema is zeer geschikt voor stichtingen die zich richten op het milieu, natuur, dieren of voeding.

ROYAAL

Royaal is een strak en formeel thema van For The Better dat ideaal kan worden gebruikt voor een fonds, maar ook zeker voor organisaties met andere doelen. Dit design oogt zeer professioneel, en geeft een bijna vorstelijk gevoel mee. Op de website is meer dan genoeg plek om veel informatie over de dienstverlening of projecten te plaatsen. Dit thema geeft een hele goede eerste indruk aan jouw bezoekers.

GRENZELOOS

Grenzeloos is een heel speels en energiek thema van For The Better. Zeer geschikt voor organisaties die zich inzetten voor het welzijn  van kinderen. De website  straalt een en al positiviteit uit en zet daarmee de personen van de organisatie echt in hun kracht. Het design is lekker creatief en daarmee een geweldig visitekaartje voor jouw stichting.

Vereniging

Dit thema is perfect te gebruiken voor verenigingen van elke soort en maat. Het design is gefocust op interactie met huidige leden en potentiële nieuwe leden. Zo ligt de focus op het voorzien van nieuwsberichten, acties, evenementen en inschrijvingen voor leden. In dit For The Better thema staat een sportvereniging centraal, maar het thema is ideaal te gebruiken voor iedere soort vereniging: van studentenvereniging, tot beroepsvereniging en van muziekvereniging tot een politieke vereniging.

Steunpunt

Ons thema Steunpunt is een handig thema voor stichtingen die van betekenis zijn in hun eigen buurt. Denk aan lokale initiatieven zoals een buurtsteunpunt, opvangplek of een plek voor talentontwikkeling. Dit thema heeft een mooi donker design, wat een moderne indruk afgeeft. Op de website is veel plek voor interactie met websitebezoekers. Bijvoorbeeld voor een hulpaanvraag of voor het inschrijven als vrijwilliger.

Laat je verbeelding spreken!

Bij de thema’s die je ziet kan heel veel aangepast worden naar jouw wensen. Samen zorgen we ervoor dat de uitstraling perfect bij de identiteit van jouw stichting gaat passen. Zo kunnen we de kleur, het lettertype of posities van onderdelen veranderen. Ook kunnen bepaalde onderdelen qua stijl makkelijk worden aangepast of verwijderd. Dit betekent ook dat bijvoorbeeld het thema Natuurlijk ook zeker gekozen kan worden door stichtingen die een ander doel hebben dan het milieu. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.