Waarom For The Better?

Meerdere mensen bedenken samen een creatief design voor een goede doelen website.

Een website bouwen voor je stichting? Er zijn honderden, misschien wel duizenden webbouwers om uit te kiezen voor jouw stichting. Maar waarom zou jij voor For The Better gaan? Om het je gemakkelijk te maken, hebben we het gewoon even op een rijtje gezet!

4 redenen voor For The Better

1. For The Better bouwt websites van goede kwaliteit

Websites voor stichtingen verdienen veel aandacht: ze moeten overzichtelijk en welkomend zijn, geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, een stevige beveiliging hebben, een slim donatiesysteem en nog veel meer dingen. Ons team heeft de expertise en skills in huis om dit voor jouw stichting uit te voeren. We leveren websites van topkwaliteit die er superstrak uitzien!

For The Better werd opgericht door het online marketingbureau Websitebezorgd. Een bedrijf met uitgebreide ervaring met maatschappelijke organisaties.

2. Wij kunnen ons inleven in jouw stichting

Als team hebben we al veel ervaring met stichtingen en non-profits. We hebben een groot hart voor goede doelen. Dit betekent dat we ons goed kunnen inleven in jouw doel en doelgroep. De designs van onze websites zijn dan ook helemaal gericht op stichtingen. Met deze motivatie en expertise verloopt de samenwerking soepel en krijgt jouw stichting sowieso een website die bij je past.

3. For The Better is eerlijk en duidelijk

Van ons kun je op aan! We leveren een zeer betaalbare optie voor nonprofits en zijn eerlijk over waar kosten naartoe gaan. Goede communicatie vinden we belangrijk. Daarom maken we duidelijke afspraken voordat we een samenwerking starten. Jij weet vanaf het begin precies waar je aan toe bent en weet vervolgens precies bij wie je terecht kunt voor je vragen.

4. We nemen al je zorgen weg op lange termijn

Na oplevering van de website blijven we het systeem achter jouw website up-to-date houden. Daarnaast bieden we hulp en ondersteuning als jij en je stichting tegen dingen aanlopen. We zijn altijd bereikbaar en helpen je snel. Maar we vinden het ook belangrijk dat jij zelf dingen kunt aanpassen op de website, zonder al te technisch te zijn! Daarom zorgen we voor hele duidelijke uitleg en maken we het systeem makkelijk om mee te werken voor iedereen van je stichting.

Enthousiast geraakt? Ontdek wat wij te bieden hebben.