Wat For The Better te bieden heeft

For The Better bouwt websites voor stichtingen. We zorgen voor alles wat jij nodig hebt als non-profit. Onze websites zien er goed uit, werken snel, zijn gebruiksvriendelijk en passen goed bij het specifieke doel van jouw organisatie. Daarnaast blijven we de website technisch onderhouden en bieden we langdurige ondersteuning aan.

Een goede website voor je stichting

Prachtig design

We verzorgen een originele website die perfect bij jouw organisatie en doelgroep past.

Uitstekende beveiliging

Jouw website is beschermd tegen hackers en aanvallen. Wij houden deze beveiliging up-to-date.

Alle basisfunctionaliteiten

Alles wat je nodig hebt: voldoende pagina’s, contactformulier, e-mailadressen, agenda, nieuwsbrief etc.

ANBI-status

For The Better zorgt ervoor dat jouw website geschikt is voor het verkrijgen van een ANBI-status.

Eenvoudig beheer door stichting

Je hebt geen technische kennis nodig om zelf de content op je website aan te passen.

Ondersteuning

For The Better staat altijd voor je klaar als je iets niet begrijpt en houdt de website up-to-date.

AVG-proof

Onze websites voldoen aan alle veiligheidseisen volgens Europese regelgeving.

Online donatie

We bieden optioneel online donatie mogelijkheden via iDEAL of PayPal.

Besloten ledenomgeving

We bieden optioneel een omgeving met informatie of foto’s specifiek voor leden of vrijwilligers.

Functies voor je stichting-website

We vinden het belangrijk dat jouw website perfect past bij jouw stichting en dat je belangrijke doelen ermee kunt halen. Daarom bieden we een aantal functionaliteiten als extra optie aan. Deze zijn ideaal voor veel stichtingen om een stuk meer uit je website te halen.

iDEAL donatieknop op website

iDEAL donatie op website

Ben je als stichting afhankelijk van donaties op je website? Dan raden we je aan om gebruik te maken van ons overzichtelijke en aantrekkelijke donatieformulier. Hiermee zorg je ervoor dat bezoekers binnen een paar hele simpele stappen kunnen doneren op je stichting-website. Betalingen via iDEAL, PayPal en creditcard zijn mogelijk. Als beheerder van de website krijg jij een duidelijk overzicht van alle donaties en van de gegevens van donateurs. Deze worden vanuit onze kant beschermd volgens AVG-regelgeving.

Evenementen

Met dit speelse overzicht kun je jouw activiteiten als stichting of non-profit ideaal onder de aandacht brengen bij websitebezoekers. Bezoekers van je website hebben de mogelijkheid om meer informatie te vinden over het evenement, zich in te schrijven en eventueel te betalen ervoor.

Evenementen websites stichting en nonprofit
Blog / bericht omgeving voor stichting en nonprofit

Blog omgeving

Als stichting wil je jouw volgers op de hoogte houden over het werk en de activiteiten. De blog-omgeving van For The Better is daarvoor perfect. Een extra voordeel is dat je hiermee beter vindbaar wordt via Google, als je over onderwerpen schrijft waar mensen op zoeken. Wij verzorgen voor jouw stichting een strakke omgeving waar al jouw blogs samen komen. Zelf kun je heel makkelijk blogs schrijven en publiceren op je website. Deze zijn eventueel ook op de homepagina te laten zien.

Fundraising voor stichtingen

Zijn er verschillende projecten op je website waar je als stichting donaties voor nodig hebt? Maak dan gebruik van ons overzichtelijke fundraising-module voor op je website! De fundraising ziet er aantrekkelijk uit en geeft met een graadmeter aan hoeveel geld er is opgehaald. De betaling is in een paar simpele stappen gedaan via iDEAL. Als beheerder kun je gemakkelijk zien wie er op je website hebben gedoneerd. Bekijk een voorbeeld van de fundraising door op de afbeelding te klikken!

fundraising stichting
ledenomgeving ledenadministratie

Ledenadministratie

Niet alles op je website wil je voor iedereen zichtbaar hebben. Om die reden bieden we bij onze websites een afschermde ledenadministratie aan voor jouw stichting. Wanneer leden tot deze omgeving zijn ingelogd kunnen ze bijvoorbeeld toegang krijgen tot: ledengegevens, een fotobank, online materialen of een agenda voor leden en inschrijvingen. Daarnaast is het als lid mogelijk om je gegevens aan te passen of bijvoorbeeld je maandelijkse donatie te wijzigen. Geïnteresseerd in een ledenomgeving voor de website van je stichting? Neem contact met ons op.

Enthousiast geraakt? Ontdek vanuit welke thema’s wij jouw website bouwen of neem direct een kijkje bij onze prijzen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

For The Better werd in het leven geroepen door het team van Connect op Maat. Dit online marketing bureau vergroot de online impact van bedrijven die het verschil maken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

For The Better werd in het leven geroepen door het team van Connect op Maat. Dit online marketing bureau vergroot de online impact van bedrijven die het verschil maken.