Website voor kerken laten maken

juchende menigte

Je kerk website is hét visitekaartje voor mensen die op zoek zijn naar jouw kerk. Tegelijkertijd wil je op je website duidelijk kunnen communiceren richting je leden. For The Better bouwt moderne en sterke websites voor zowel grote als kleine kerken. Daarin bieden we een afgeschermde login-omgeving voor de communicatie met je leden. Onze website voor kerken is simpel te beheren en wij bieden goede ondersteuning als je er niet uitkomt.

Waarom For The Better?

Hoge kwaliteit

We bouwen websites die goed werken. Vandaag en volgend jaar nog steeds

Betrouwbaar

For The Better is een betrouwbare webbouwer. We zijn eerlijk in wat wij jou wel en niet kunnen bieden

Betaalbaar

We snappen dat je budgetten beperkt zijn en bieden daarom scherpe prijzen

Passie voor kerken

En we staan volledig achter de missie van kerken en zijn enthousiast om hen daarin te ondersteunen.

Website voor kerken maken

Website voor kerken laten maken
Christelijk kruis

Ons verhaal

Website kerk maken: zo doen we dat

Hulp bij je website voor kerken

We vinden het belangrijk dat jouw kerk zelf makkelijk dingen kan aanpassen op de website, zonder al te technisch te zijn. Daarom bieden we goede begeleiding en zorgen we ervoor dat onze websites simpel te beheren zijn. Na de oplevering  houden wij het systeem achter de WordPress website up-to-date en staan we altijd paraat om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

Betaalbare prijs

Een website voor kerken maken we voor een betaalbare prijs. Dit doen we omdat we enthousiast worden van wat kerken kunnen betekenen in de maatschappij. We weten ook dat een kerk vaak afhankelijk is van giften en dus efficiënt met haar budget om moet gaan. Daarom bieden we een scherpe prijs. Voor deze prijs bieden we een totaaloplossing: een aantrekkelijke website die goed en snel werkt en wordt onderhouden door ons.

Log-in voor leden

Heb je een kerk website nodig voor de communicatie met je leden? Dan kunnen wij je goed helpen! We kunnen een aparte ledenomgeving bouwen, zodat niet de hele site online zichtbaar is voor de hele wereld. Deel hier bijvoorbeeld: ledengegevens, foto’s, een agenda voor leden of online materialen.

Al je zorgen weg

For The Better neemt al je zorgen uit handen. We verzorgen een WordPress website voor kerken met alles erop en eraan: zo zorgen we voor een domeinnaam, hosting, goede snelheid en houden we je website up-to-date. Daarnaast bieden we belangrijke standaardfuncties zoals contactformulieren, genoeg pagina’s, professionele e-mailadressen, een online agenda, nieuwsbrief en social media-koppelingen. Dit alles met het doel om bezoekers op je website zo goed mogelijk te bedienen.

Dit bieden we op een website voor kerken

Ledenomgeving

Een apart gedeelte speciaal voor de leden van je kerk

Evenementen

Een mooi overzicht van al je activiteiten. Met de optie om je in te schrijven of te betalen

iDEAL-donatie

Een aantrekkelijk en gemakkelijk donatieformulier. Simpel te beheren en duidelijk overzicht in de donateurs

Kerken zetten zich hard in voor een betere wereld. Dat doen ze vaak vrijwillig. Juist daarom helpt For The Better hen graag tegen een betaalbare prijs. Zo kunnen we hun impact nog groter maken.

Geld ophalen met donatieknop op website

Website kerk met spoed?

Heeft jouw kerk met spoed een nieuwe website nodig? Heb je een verouderde website en ben je op zoek naar iets nieuws? Heb je gewoon wat vragen over hoe je online dingen moet aanpakken?

Wij staan je heel graag te woord. Twijfel dus niet, en stuur ons een berichtje!

Neem contact op

Website kerk nodig? Of heb je nog wat vragen? Aarzel niet, en stuur ons een berichtje! Onze projectmanager Martijn helpt je graag met advies of een offerte op maat!