Een betaalbare website voor non-profits

2 handen met bladeren website stichting For The Better

Als non-profit organisatie moet je goed letten op je financiële budgetten. Toch wil je een website die eruit springt. For The Better biedt de oplossing: een betaalbare website voor non-profits, maar wel van topkwaliteit! Wij bouwen moderne en goedwerkende websites, en zorgen dat jij die eenvoudig kunt beheren!

Wat ons bijzonder maakt

Topkwaliteit

We maken websites met een krachtige uitstraling. Inclusief goede snelheid en gebruikersgemak

Betrouwbaar

For The Better is eerlijk en transparant. Je weet waar je aan toe bent bij ons

Betaalbaar

Vanuit onze passie voor non-profits, bieden we een betaalbare prijs

Gepassioneerd

We maken graag de wereld een stukje beter door te investeren in jouw non-profit

Website voor non-profits van elk formaat

Wij helpen elke soort non-profit met een sterke website. Van verenigingen, tot stichtingen, tot kerken tot sportclubs. Wat jouw organisatie ook is: we bouwen een website die bij je identiteit past. Hiervoor gaan we uitgebreid met je in gesprek, waarna we een creatieve website bouwen op basis één van onze thema’s.

Onze WordPress websites zijn niet alleen mooi, maar stimuleren je bezoekers tot actie. Van donaties stimuleren tot vrijwilligers verwerven: we helpen jouw non-profit je doelen te behalen.

Websitethema's voor stichtingen
3 vrouwen

Onze passie voor non-profits

Dit bouwen we op een website voor non-profits

iDEAL-donatie

Laat bezoekers simpel doneren met ons donatieformulier. Voor jou simpel te beheren met een duidelijk overzicht van donateurs

Fundraising

Haal geld op voor verschillende projecten met onze fundraisingmodule. Inclusief graadmeter en overzicht van betalingen

Evenementen

Laat mensen inschrijven en betalen voor je activiteiten met ons evenementen-overzicht

Blogs

Houd je volgers op de hoogte van je activiteiten met onze blog-omgeving voor non-profits

Ledenomgeving

Houd contact met je leden met onze afgeschermde ledenadministratie

Hoe we jou kunnen helpen

Simpel beheer op WordPress

Heb je weinig kennis in huis over websites en de online wereld? Dan nemen we graag al je zorgen weg! Onze WordPress websites zijn simpel te beheren voor jou. We leggen je duidelijk uit wat je moet doen en hoe je jouw WordPress website moet aanpassen. Daarnaast staan we altijd paraat wanneer je er niet uitkomt. We zijn snel en flexibel in de communicatie. We zorgen er ook voor dat de website veilig en up-to-date blijft.

Betaalbare prijs

Handige functies

Een website voor non-profits: daar heb je belangrijke functies op nodig. Deze functionaliteiten hebben we zelf van de grond af aan gebouwd. Denk aan een donatiemodule, een afgeschermde ledenadministratie, blogs, evenementen of een fundraising-module. Daarnaast zitten er sowieso belangrijke standaardfuncties op de websites die we maken. Zo krijg je een contactformulier, e-mailadressen, agenda, nieuwsbrief en social media-koppelingen.

Moderne uitstraling

Wil je een website voor je non-profit die er duidelijk uitspringt? Dan ben je bij For The Better helemaal op de goede plek. Onze websites hebben een moderne en creatieve uitstraling. We maken jouw website op basis van één van onze thema’s. We hebben verschillende aantrekkelijke website designs die voor iedere non-profit wat te bieden hebben. Dit thema zullen we helemaal aanpassen aan jouw wensen, zodat die goed past bij de identiteit van jouw non-profit.

Non-profits zetten zich hard in voor een betere wereld. Dat doen ze vaak vrijwillig. Juist daarom helpt For The Better hen graag tegen een betaalbare prijs. Zo kunnen we hun impact nog groter maken.

Website voor non-profit organisaties

Heb je een non-profit website nodig met spoed? Ben je alleen geïnteresseerd in één van onze functies? Heb je al een website, maar wil je een nieuwe? Of heb je gewoon advies nodig over de online aanpak van je stichting?

Wij helpen je graag! Stuur ons een berichtje en we nemen nog dezelfde dag contact met je op.

Neem contact op

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet, en stuur ons een berichtje! Onze projectmanager Martijn helpt je graag met advies of een offerte op maat!