Wij bouwen een sterke website voor stichtingen

Een website van topkwaliteit

2 handen met bladeren website stichting For The Better

For The Better biedt een totaaloplossing voor jouw stichting online. Een hoogwaardige website voor stichtingen met alles erop en eraan. Inclusief functies zoals een donatiemodule en ledenadministratie. We bieden langdurige ondersteuning en simpel beheer. Kortom: hoge kwaliteit, en dat voor een schappelijke prijs!

For The Better helpt non-profits om hun online impact te vergroten. We worden erg enthousiast van organisaties die hard werken om het verschil te maken in deze wereld. Dit soort mensen helpen we graag, maar we zijn ons ervan bewust dat stichtingen en verenigingen vaak te maken hebben met een beperkt budget. Daarom proberen we zo eerlijk mogelijk te zijn over de kosten die we maken en proberen we zoveel mogelijk met stichtingen mee te denken.

Waarom For The Better?

Hoge kwaliteit

Wij leveren websites die goed en snel werken. Nu en volgend jaar nog steeds

Betrouwbaar

Van ons kun je op aan. We zijn eerlijk en je weet vanaf het begin waar je aan toe bent

Betaalbaar

We denken met je mee, ook in je budgetten. We maken websites voor een scherpe prijs.

Gepassioneerd

We hebben een hart voor het werk van stichtingen en hebben veel ervaring op dit gebied​

Creatieve website voor je stichting

Websitethema's voor stichtingen
iDEAL donatiemodule op website

Donatieformulier en meer

Dit kunnen wij betekenen voor jou

Hulp en begeleiding

Misschien heb je maar weinig verstand van websites en de online wereld. Dat is bij ons geen enkel probleem! Onze WordPress websites zijn makkelijk te beheren. We geven je duidelijke uitleg hoe je dit moet doen. En we staan altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Hierin zijn we snel en flexibel. Zelf zorgen we ervoor dat de website up-to-date en goed beveiligd blijft.

Betaalbare prijs

Als stichting wil je zo efficiënt mogelijk met budgetten omgaan. Dat begrijpen we helemaal. For The Better heeft de missie om een betaalbare website te kunnen leveren aan jouw stichting. We vragen daarom precies genoeg om onze kosten eruit te kunnen halen. Meer niet! Dit doen we vanuit onze grote passie voor het werk van stichtingen. Hiervoor leveren we een website van topkwaliteit!

ANBI website

Een website voor stichtingen nodig om een ANBI-status te verkrijgen voor je stichting? Daar kan For The Better je bij helpen! We weten precies wat er nodig is om de ANBI-status te krijgen en kunnen in snelle tijd een website voor je bouwen. We rekenen hier een meer schappelijke prijs voor dan normaal. Stuur ons een berichtje voor meer informatie!

Alles wat je nodig hebt

Wij nemen al je website-zorgen uit handen. We verzorgen een domeinnaam, hosting, goede snelheid en houden je website up-to-date. Daarnaast maken we een website met alles wat je stichting nodig heeft. Zo bieden we contactformulieren, e-mailadressen, een online agenda, nieuwsbrief en social media-koppelingen om goed contact te houden met je leden.

Dit bieden we op een website voor stichtingen

iDEAL-donatie

Een aantrekkelijk en gemakkelijk donatieformulier. Simpel te beheren en duidelijk overzicht in de donateurs

Fundraising

Een fundraisingmodule om geld op te halen voor verschillende projecten. Inclusief graadmeter en overzicht van betalingen

Evenementen

Een mooi overzicht van al je evenementen. Met de optie om je in te schrijven of te betalen

Blogs

Met onze blog-omgeving kun jij je volgers ideaal op de hoogte houden over je nieuwtjes en activiteiten

Ledenomgeving

Een apart gedeelte speciaal voor de leden van je organisatie

Stichtingen en verenigingen zetten zich hard in voor een betere wereld. Dat doen ze vaak vrijwillig. Juist daarom helpt For The Better hen graag tegen een betaalbare prijs. Zo kunnen we hun impact nog groter maken.

Meerdere mensen bedenken samen een creatief design voor een goede doelen website.
Rosita op het kantoor van For The Better

For The Better: snel en flexibel

Heb je een website nodig met spoed online nodig? Heb je al een website voor stichtingen, maar wil je een nieuwe? Of heb je alleen interesse in één van onze functionaliteiten? Is niet alles duidelijk? Heb je gewoon wat advies nodig over je website?
Twijfel niet, en stuur ons een berichtje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet, en stuur ons een berichtje! Onze projectmanager helpt je graag met een offerte op maat.