Website voor vereniging laten maken

3 vrouwen

Website voor vereniging nodig die er aantrekkelijk uit ziet én goed werkt? Bij For The Better ben je aan het juiste adres. Wij bouwen een WordPress website voor verenigingen van topkwaliteit. Dit doen we voor elke soort vereniging: van sportclub, tot beroepsvereniging tot studentenvereniging. Inclusief een ledenomgeving en evenementenregistraties. Met simpel online beheer voor jou!

Website voor vereniging nodig? Wij bieden alles in één

We zijn ons ervan bewust dat verenigingen vaak goed moeten letten op hun financiële budgetten. For The Better komt jullie hierin graag tegemoet! Wij bouwen een aantrekkelijke website voor verenigingen voor een prijs die past binnen jullie budget. Onze WordPress websites zijn niet alleen mooi, maar bieden ook alles wat jouw vereniging nodig heeft, zoals een afgeschermde ledenomgeving voor het online contact met je leden. Kortom: we helpen jouw vereniging graag.

Waarom For The Better?

Hoge kwaliteit

Onze strakke websites werken uitstekend. Nu en volgend jaar nog steeds

Betrouwbaar

We zijn eerlijk en transparant. Je weet vanaf het begin waar je aan toe bent

Betaalbaar

We verzorgen websites van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Gepassioneerd

We hebben een hart voor verenigingen en al veel ervaring op dit gebied​

Stichtingen en verenigingen zetten zich hard in voor een betere wereld. Dat doen ze vaak vrijwillig. Juist daarom helpt For The Better hen graag tegen een betaalbare prijs. Zo kunnen we hun impact nog groter maken.

Website vereniging maken: dit bieden we

Geen website-zorgen meer

Naast een geweldig online ontwerp, verzorgen wij ook een domeinnaam, de hosting, het onderhoud en het up-to-date houden van de WordPress website voor verenigingen. Oftewel; je hoeft je nergens zorgen meer over te maken en kunt je gewoon focussen op de leden. We hebben al lange ervaring met stichtingen en verenigingen, jij kunt dus met een gerust hart alles uit handen geven. Meer informatie?

Origineel design op website vereniging

Website voor vereniging nodig die er echt uitspringt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het ontwerp van onze WordPress websites ziet er creatief en origineel uit. We hebben hier al veel werk ingestoken. We bouwen jouw website namelijk op basis van één van onze thema’s die online te vinden zijn. Deze passen we helemaal aan naar de wensen van jouw vereniging. Om daarachter te komen, gaan we uitgebreid met jullie in gesprek voordat we van start gaan. Bekijk voor meer informatie onze thema’s:

Belangrijke functionaliteiten

For The Better heeft alles klaar staan wat je op een website voor vereniging nodig hebt. We bieden sowieso belangrijke functionaliteiten zoals: een contactformulier, e-mailadressen, agenda, nieuwsbrief en social media-koppelingen. Alles om goed in contact te blijven met leden en toekomstige leden en hen van informatie te voorzien. Maar daar blijft het niet bij. We bieden veel functies aan die essentieel kunnen zijn voor jouw vereniging: een afgeschermde ledenadministratie, evenementenregistraties, blogs of een aantrekkelijk donatieformulier. Leer meer over wat we bieden.

Simpel beheer op WordPress

We bouwen het ontwerp en de website voor verenigingen in WordPress. Je hebt absoluut geen technische kennis nodig om onze WordPress website te onderhouden. Wij zorgen ervoor dat jullie eenvoudig zelf kleine aanpassingen kunnen doen en de leden online kunt beheren. Daarnaast staan wij altijd paraat om grotere gewenste aanpassingen door te voeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze websites voor verenigingen!

Dit bouwen we op een website voor verenigingen

iDEAL-donatie

Een aantrekkelijk en gemakkelijk donatieformulier. Simpel te beheren en duidelijk overzicht in de donateurs

Fundraising

Haal geld op voor verschillende projecten met de fundraisingmodule. Inclusief graadmeter en openbaar overzicht van betalingen

Evenementen

Een mooi overzicht van al je evenementen. Met de optie om je in te schrijven of te betalen

Blogs

Houd je volgers op de hoogte van je activiteiten en verhalen

Ledenomgeving

Een apart gedeelte speciaal voor de leden van je organisatie

Vereniging website-thema stichting

Voorbeeld Thema

Wij zullen jouw website bouwen op basis van één van onze thema’s. Het thema dat je hiernaast ziet, is speciaal gericht op verenigingen. Het design is gefocust op interactie met huidige leden en om potentiële leden aan te trekken. Zo ligt de focus op het voorzien van nieuwsberichten, acties, evenementen en inschrijvingen voor leden. In dit For The Better thema staat een sportvereniging centraal, maar is ideaal te gebruiken voor iedere soort vereniging: van studentenvereniging, tot beroepsvereniging en van muziekvereniging tot een politieke vereniging.
Interesse in dit thema? Neem contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Elke website voor een vereniging verschilt en daarom verschilt de prijs natuurlijk ook. For The Better heeft de missie om een betaalbare website te kunnen leveren aan verenigingen. Dit betekent dat we precies genoeg vragen om onze kosten aan te kunnen betalen. Dit doen we omdat we weten dat de financiële middelen van verenigingen beperkt zijn. Voor dit bedrag zetten we natuurlijk wel een website van topkwaliteit neer. For The Better biedt verschillende pakketten aan. Voor meer informatie, bekijk hoe duur verschillende pakketten zijn en wat wij allemaal kunnen bieden voor bepaalde prijzen.

Website voor vereniging nodig? Wij bouwen die op basis van thema’s die wij al hebben gemaakt. We bieden een groot scala aan thema’s aan, zodat er genoeg te kiezen valt. In onze thema’s focussen we op goed contact met huidige leden, maar juist ook op het aantrekken van potentiële leden. Nadat je een thema hebt gekozen, gaan wij ervoor zorgen dat dit thema helemaal wordt aangepast naar jullie wensen.

Meer informatie nodig? Bekijk onze website-thema’s

Dat ligt aan de wensen die jullie hebben voor de website. For The Better is in principe erg flexibel en we kunnen snel starten met het bouwen van de website. Na akkoord op de offerte kunnen we over het algemeen binnen een maand de website opleveren.


We denken graag met je mee wanneer er spoed is achter je website. Neem contact op voor meer informatie!

Veel! Ben je tevreden bent met de vormgeving van je website, maar bijvoorbeeld op zoek naar betere hosting, beter onderhoud of een ledenadministratie? Je kunt ons dan altijd contacten. We kunnen dan kijken hoe wij dat voor je kunnen regelen. Het kan zijn dat we je website moeten overzetten naar ons eigen systeem in WordPress.

Als je al een website hebt, maar helemaal een nieuwe vormgeving wilt, kunnen we je natuurlijk ook helpen! We regelen dat je domeinnaam bij ons wordt ondergebracht en vervolgens gaan we samen met je aan de slag om een nieuwe WordPress website voor je vereniging te bouwen. 

Neem contact op voor meer informatie.

Rosita op het kantoor van For The Better

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!