Zo gaan we te werk

Bij For the Better vinden we een goede samenwerking ontzettend belangrijk. Duidelijke communicatie en verwachtingen zijn hierin cruciaal. Dit is hoe wij te werk gaan.

Zo gaat For The Better te werk:

1. JIJ

wilt graag een website voor je stichting. Je vraagt een offerte aan bij For The Better en kiest daarbij wat voor website-thema je wilt gebruiken. Ook geef je aan welke functionaliteiten je nodig hebt op jouw website.

2. WIJ

gaan met jou in gesprek over jouw wensen voor de website. Wij leven ons goed in het doel van de website en de doelgroep die het moet aanspreken.

3. JIJ

bent vervolgens aan zet. Je zorgt voor foto’s en tekst voor op de website en verzorgt een logo en eventuele huisstijl. (Ps. Op al deze gebieden kunnen wij jou eventueel ondersteunen. Neem hiervoor contact op.)

4. WIJ

gaan bouwen aan een aantrekkelijke en overzichtelijke website. We zorgen ervoor dat het helemaal JOUW website wordt: we passen het template aan naar jouw wensen en naar jouw goede doel.

We zorgen dat de website snel is opgeleverd. Daarnaast krijg je van For The Better duidelijke instructies hoe jij zelf dingen kunt aanpassen, hiervoor heb je geen technische kennis nodig.

5. JIJ

viert feest! Je website staat online. Je kunt op je website zelf gemakkelijk de content aanpassen of bijvoorbeeld blogs of evenementen toevoegen. For The Better blijft hierin ondersteuning bieden: we staan altijd voor je klaar als je er niet uitkomt.

Benieuwd geworden naar wat voor opties beschikbaar zijn voor welke prijs? Neem een kijkje bij de pakketten die For The Better aanbiedt!