Een gratis website check voor jouw non-profit

Ben jij een non-profit en probeer je mee te bouwen aan een betere wereld? Dan helpen wij jou graag! We bieden een gratis website check en advies aan voor jou om erachter te komen hoe jij je website kunt verbeteren. Ons doel? Jouw online impact vergroten.

Helemaal vrijblijvend​

Deze website check is gratis en je zit nergens aan vast! We doen dit om jou verder te helpen.

Speciaal voor non-profits

Jouw website wordt beoordeeld op belangrijke punten voor een non-profit, zoals donaties of vrijwilliger werving.

Persoonlijke tips en advies

We nemen de tijd om jouw non-profit van persoonlijke tips advies te voorzien.

Waarom de gratis website check?

Wij geloven dat uit een sterke online aanwezigheid ontzettend veel te halen valt. Zo is het belangrijk om met je website een professioneel visitekaartje af te kunnen geven en wil je misschien ook de interactie met (potentiële) volgers kunnen versterken. Daarnaast wil je websitebezoekers een warm welkom bieden. Dit gebeurt allemaal niet vanzelf. Het is dus belangrijk om de tijd te nemen om de identiteit van jouw non-profit te vertalen naar een goede website. Daarom helpen we je graag te kijken hoe jij dit soort processen kunt stimuleren. Vraag direct de gratis website check aan.

2 handen met bladeren website stichting For The Better
2 handen met bladeren website stichting For The Better

Wij geloven dat uit een sterke online aanwezigheid ontzettend veel te halen valt. Zo is het belangrijk om met je website een professioneel visitekaartje af te kunnen geven en wil je misschien ook de interactie met (potentiële) volgers kunnen versterken. Daarnaast wil je websitebezoekers een warm welkom bieden. Dit gebeurt allemaal niet vanzelf. Daarom helpen we je graag te kijken hoe jij dit soort processen kunt stimuleren.

3 vrouwen

Zo werkt de gratis website check

De volgende onderdelen komen onder andere aan bod in onze website check:

Kortom, met onze check kun je perfect controleren wat er goed en fout gaat op je website. En dit doen we helemaal vrijblijvend! Aan de hand van deze informatie kun jij je website verbeteren, zodat je jouw bezoekers beter kunt bedienen.

Deze gratis website check wordt je aangeboden door het team van For The Better. Wij maken websites van topkwaliteit voor elke soort non-profit: van stichtingen, tot verenigingen, tot kerken. We hebben al een ruime ervaring met met dit soort organisaties en weten goed wat zij nodig hebben. For The Better gelooft in de kracht van non-profits.

Vraag de gratis website check aan

Door onderstaande gegevens in te vullen vraag je helemaal vrijblijvend een website check inclusief tips en advies aan voor de website van jouw stichting. Deze ontvang je binnen twee werkdagen.

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Website van je stichting*
Wil je laten checken of je website voldoet aan de eisen voor ANBI-status?*